Mustang Mach-E
MENU
scroll om te ontdekken

Mustang Mach-E

Maak kennis met de Mustang Mach-E: Fords eerste volledig elektrische SUV. Prachtig vormgegeven ontwerp, ultramoderne technologieën en een maximaal elektrisch rijbereik van 610 km.

Mustang Mach-E

Van geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie tot geavanceerde connectiviteitsfuncties en innovatieve ontwerpdetails: de Mustang Mach-E zorgt voor een moeiteloos plezierige rij-ervaring waarbij u centraal staat.

Stap in de stijlvolle, verfijnde cabine met een slim sleutelloos toegangssysteem en E-Latch-systeem. Binnen vindt u tal van geavanceerde technologieën om uw elektrische rijervaring te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het intuïtieve One Pedal Drive-systeem voor een vlotte, moeiteloze rijervaring en drie selecteerbare rijmodi om de prestatie-instellingen van uw Ford te verfijnen.

Vraag je testrit

Mustang Mach-E

U kan de Mustang Mach-E komen ontdekken in onze concessies te Vilvoorde en Brussel. Onze verkopers zullen u deze 100% elektrische SUV met plezier presenteren. Ontdek in de video wat onze klanten ervan vinden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de Mustang Mach-E zelf te testen met een gratis proefrit. Je kan ons ook bellen op 02 205 09 70

Maak een online afspraak

Laat je gegevens achter en we contacteren u onmiddellijk terug.