Ford concessies in Brussel en Vilvoorde | Ford AB Automotive
scroll om te ontdekken

Over ons

AB Automotive opende zijn 1st vestiging eind 2009 in Vilvoorde. In 2016 opende AB Automotive zijn 2de vestiging in Schaerbeek en heeft daarmee Ford weer op de kaart gezet in Brussel. In Mei 2019 lanceerde AB Automotive als pilootproject van Ford de Ford Smart Lab in Docks Bruxsel.

Ons verhaal

Onze ervaring zorgt ervoor dat wij reeds de beste selectie kunnen aanbieden aan onze klanten. Kom ons bezoeken in één van onze showrooms in Vilvoorde of Brussel of op de Ford Smart Lab in Docks Bruxsel.

AB Automotive Customer
& Delivery Center

Onze diensten

Ons team

Zoek iemand via

Functie: Locatie:

Benjamin Abeloos

Management

Ben Abeloos

Management

Ludovic Moris

Contact Center

Michel Janssens

Verkoper

Matthieu Van Den Abeele

Verkoper

Wesley Dumont

Verkoper

Céline

Verkoper

Bart Pieters

B2B / Fleet

Anouchka Abeloos

Administratie

Melina

Verkoper

Narjis

Verkoper

Kristel De Neve

Contact Center

Thierry Cornelis

Aftersales

Beaudi De Peuter

Verkoper

Kimberly Ooms

Aftersales

Iris Peeters

Administratie

Linda Chang

B2B / Fleet

Karel Schamp

Aftersales

Valentin Clapiz

Aftersales

Beaudi De Peuter

Verkoper

Manuella Masson

Administratie

Sven Van Lathem

Marketing

Toon alle resultaten

Onze diensten

01. Verkoop

AB Automotive beschikt nu van 4 vestigingen om al onze klanten van dienst te kunnen zijn. 2 showrooms in Brussel en Vilvoorde, de allereerste Ford Smart Lab in Docks Bruxsel en een nieuwe Delivery center. In beide showrooms beschikt AB Automotive over het volledige Ford gamma alsook een uitgebreide keuze aan jonge tweedehandswagens.

02. Onderhoud & herstelling

Niemand kent uw Ford beter dan het personeel van onze werkplaatsen. Onze uiterst gekwalificeerde teams zorgen ervoor dat uw Ford in uitstekende staat blijft en veilig om mee te rijden, terwijl we ook de inruilwaarde niet uit het oog verliezen.

03. Financiering

AB Automotive biedt u verschillende financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw volgende Ford wagen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

04. Private lease

Je kunt je wagen altijd kopen, maar wanneer je als particulier least, kies je vaak voor de voordeligste manier om met een splinternieuwe wagen rond te rijden. Je betaalt 1 vast maandelijks bedrag zonder verrassingen of onnodige kosten.

Awards en onderscheidingen

In 2019 kreeg AB Automotive met veel trots de Award voor fleet dealer of the year bij link2fleet en werd in 2020 op de gala van fleetmanager of the year ook verkozen tot fleetdealer of the year. AB Automotive werd eveneens voor de 3de maal op rij geselecteerd door de redactie van Trends tot Trends gazelle dankzij hun snelle groei in omzet en personeel!

Maak een online afspraak

Laat je gegevens achter en we contacteren u onmiddellijk terug.